(Android) Rainbow Web - unusual three in a row game hack de resurse nelimitat
Mar 6, 2022 9:02:01 GMT 1
Post by ysadvalucyc on Mar 6, 2022 9:02:01 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rainbow Web - unusual three in a row game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rainbow Web - unusual three in a row game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack de resurse nelimitat ▞▞▞
▞▞▞ Rainbow Web - unusual three in a row game 2022 version ▞▞▞
iubesc; indragesc
Frumos joc
Rainbow Web - unusual three in a row game Tankenötter tyav
Poate deveni puțin monoton, frazele se repetă și nu există nicio diferență reală între fermecat/nefermecat.
Bun provocator pentru dezvoltarea creierului Îmi place acest joc
La scurt nu merită prețul
Grozav minunat
Joc genial până când trebuie să plătești pentru el. De ce nu poți să vizionezi un anunț la fiecare câteva niveluri, ca în alte jocuri?
Mi-a plăcut jocul, dar... am fost dezamăgit. A fost scump, am jucat jocuri mult mai bune gratis și încă le joc. Pe asta l-am terminat in cateva ore. Mi-a plăcut Rainbow Web, de aceea am plătit pentru acesta. Ne pare rău, serios dezamăgit, se va dezinstala.
Iubesc fiecare nivel, atât de distractiv, sper că vor urma mai multe dintre aceste jocuri.
Stickman Party: Spiele für 1 2 3 4 Spieler gratis Arcade vnqc
După al doilea nivel nu vă oferă aceleași puncte ca primele 2.Niveluri
Joc tare dacă vrei doar să te relaxezi
Mi-a plăcut foarte mult jocul, dar apoi nu puteam merge mai departe decât dacă plăteam pentru el... șchiop!
Plătiți dacă doriți să jucați mai departe, spuneți-le oamenilor din față
Total cuplat de acest joc. Acum că s-a terminat, vor fi mai multe niveluri? Continuați jocul vă rog
Îmi place acest joc, dar sunt blocat în vinărie
Distracție distractivă
Bun joc...cum pot obține booster-uri?
Am avut această aplicație în versiunea sa originală. L-am primit din nou când Rainbow Web 3 era nou. Il joc de ani de zile! Mi-a plăcut! Până acum. jocul este complet diferit. Scorul este drastic diferit. Nicio opțiune de redare rapidă acum. Am vieți limitate ȘI sunt achiziții în aplicație!! Când am contactat serviciul de asistență, mi s-a spus următoarea actualizare a unor vieți nelimitate pentru proprietarii de aplicații. URMATOAREA UPDATE?? Aceasta este prima actualizare în ultimii ani!! Așa că întreb, când mă pot aștepta la următoarea actualizare? Nici un răspuns! Reluați actualizarea!!
Diferit de alte jocuri match 3. Il pot recomanda cu caldura.
Joc bun joc offline
Greu și înnebunitor uneori, dar recompensa de a învinge acest joc te mulțumește. Foarte foarte bun joc. Aș vrea să fie mai multe puzzle-uri.
Iubesc vechea versiune a computerului meu Rainbow Web. Acesta nu este Rainbow Web. Nu vreau camere sau puzzle-uri etc. Vreau doar să mă joc pe web. Nu te complica. Este prea mult să ceri? Am plătit 19,99 USD pentru versiunea originală pentru computer, pe care încă o joc. Aș plăti atât de mult din nou dacă acesta ar fi același joc.
Bine și bucurați-vă de joacă
Joc gratis piciorul meu.Vă permite să jucați doar câteva niveluri, apoi vă solicită plata pentru a continua. Nu, mulțumesc
Îmi place acest joc, îmi provoacă creierul să gândească strategie și pentru un senior atât de important. Plus că este atât de distractiv.
Noua versiune minunată a jocurilor trei la rând, preferatele mele!
Îmi place jocul, dar va costa 4,99 USD pentru a continua. ASTA E DE NEAT! Ar trebui să fie gratuit. A trebuit să-l șterg din păcate
Nu va rămâne
Mi-aș dori ca Playskol să aibă 1 și 2 de jucat. Iubesc al treilea, dar aș dori să pot avea și pe telefonul meu pentru a juca. Există vreun motiv pentru care nu veți adăuga versiunile 1 și 2 de Rainbow Web pentru telefon?
Distractiv și greu în același timp
îmi place acest joc
Rainbow Web - unusual three in a row game Tankenötter tyav
multa distractie! ca tetris, dar sub formă de model de culoare
Acest joc este foarte captivant. Odată ce încep, nu mai pot pune deoparte.
Este o idee bună pentru un joc, dar ai putea face cu mai multe moduri de a obține pietre prețioase, astfel încât să poți obține mai mulți bosteri care să te ajute să joci. Te pune pe ganduri.