Post by ysadvalucyc on Mar 6, 2022 8:43:58 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Test: Tricky Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Test: Tricky Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب نامحدود همه ▞▞▞
▞▞▞ Brain Test: Tricky Puzzles 2022 version ▞▞▞
Brain Test: 트리키 퍼즐 퀴즈 nxa
زبان فارسی نداره ونمیشه اکثرا متوجه شد
Turret Fusion Idle Clicker Gündelik vmfx
هر دو مرحله ک میری جلو یه تبلیغ میاد ک باید تا اخر ببینی. بنظرتون کار درستیه؟ خود بازیش خوبه. ولی بخاطر تبلیغای مسخره مجبورم حذفش کنم. متاسفم واقعا
عالی ممنونم از سازاندش🤩🤩🤩
من برای ویژگی بدون تبلیغات پول پرداخت کردم، اکنون یک تلفن جدید دریافت کردم، مانند اکثر افراد در حساب برنامه های شما نسخه پشتیبان تهیه نمی کند، تمام سطوح و خریدهایم را از دست دادم. من می روم برای بازپرداخت.
بازی سرگرم کننده است اما این احتمالاً تبلیغات بیشتری نسبت به هر بازی دیگری دارد که تا به حال انجام شده است. یک ستاره به دلیل میزان تهاجمی تبلیغات.
خیلی بازی باحالیه
حاجی مشمام ریخت این چیه ۲ ثانیه بازی می کنی ۲ ساعت تبلیغ میبینی.(در مراحل بالا)
پازل های سخت، خوب هی! من احساس می کنم باهوش تر از بازی! با تشکر برای ایجاد این چیزی! این مرا باهوش تر کرد! مثل من 4-5 ستاره کنید! من 4 مورد را انجام دادم زیرا چرا تقریباً همه چیز باید پول / لامپ / تبلیغات باشد، به نوعی وقت من را تلف می کند ...
عالیه واقعاااا
عاشق مفهوم باشید اما از تبلیغات متنفر باشید و حذف تبلیغات ارزشش را ندارد. اگر تبلیغات فقط به 1-3 در هر 20 سطح محدود شود، من به این بازی 5 ستاره می دهم. این بازی.
پازل ها خوب بودند اما در 30 دقیقه اولی که بازی کردم حدود 20 دقیقه صرف تماشای تبلیغات شد. من می دانم که تبلیغات برای درآمد توسعه لازم است، مگر اینکه شما آماده "خرید" بازی باشید، اما این مضحک بود. حذف نصب شد.
خیلی بد بود دو ستاره هم زیاده و تازه خیلی هم باتری میبره باید با باتریه بالای 50% باهاش کار کنی
خود برنامه عالی است، 5 ستاره. تبلیغات دیوانه کننده هستند، هر بار که به چیزی پاسخ می دهم فقط یک تبلیغ دیگر وجود دارد.
تست ها خوب هستند، اما هر بار که دکمه ای را فشار می دهید، تبلیغ دیگری است. تجربه زباله
بازی سرگرم کننده است اما سطوحی که از من می خواهند تلفنم را تکان بدهم کار نمی کند وقتی گوشی را تکان می دهم هیچ اتفاقی نمی افتد
بسیار خوب
اتنا
بازی بسیار زیبایی است .... اما یک چیز .... این چیز همیشه بیرون می آید که من را از بازی کردن مزاحم می کند و این تبلیغات پاپ آپ است ... قبلاً این اتفاق نیفتاده بود. نمی دانم چرا. .. پس لطفا کاری انجام دهید تا مطمئن شوید که تبلیغات پاپ آپ دوباره تکرار نمی شود
تبلیغات به معنای واقعی کلمه هر 5 ثانیه. من می توانم برخی از تبلیغات را تحمل کنم، اما این به معنای واقعی کلمه تبلیغات را در گلوی شما فرو می برد. اجتناب کردن. اجتناب کردن. اگر از آزار مداوم تبلیغات متنفرید، از آن خودداری کنید. *به روز رسانی 2022* تبلیغات همچنان بسیار تهاجمی هستند. واضح است که Dev اهمیتی نمی دهد.
عالییییییییییییییییییییی 🤞🏻
خیلی مسخره بازیه
سخته نصب نکن خیلی سخته من موندم
واقعا که این بازی خیلی چرته
بازی خوبه ولی زبان فارسی نداره و کسی که زبان بلد نیست نمیتونه بازی کنه من خودم تازه به کلاس زبان رفتم و ترم ۲ هستم ولی اصلا متوجه نمیشم چی ازم میخواد واگر کسی میدونه که مرحله بیست چجوری حل میشه لطفا بگه چون من توی مرحله موندم
در سطح 27، برای بازی به انگشتان دست نیاز دارید. من دوست ندارم برای انجام بیشتر این بازی ها به گوشی یا تبلت نیاز دارید. من را عصبانی می کنم، زیرا قسمت دیگر بازی را دوست داشتم. به علاوه راه برای بسیاری از تبلیغات وجود دارد. هر بار که سطحی را به پایان میرسانم، از نور لامپ نمیخواهم، اما همچنان به من اضافه میکند. راستش من اصلا از بازی خوشم نمیاد
من به این بازی پنج ستاره می دهم فقط به این دلیل که تبلیغات بسیار آزار دهنده هستند
تا اینجا آن را دوست داشتم، اما وقتی روی گزینه تماشای تبلیغ برای لامپ ها کلیک می کنم، هیچ اتفاقی نمی افتد.
تبلیغات، تبلیغات، تبلیغات. خیلی زیاد... حذف نصب شده است.
عالی😃
برخی از اضافهها خیلی آزاردهنده هستند، من با تبلیغات خوب هستم، اما برخی از آنها فقط آزاردهنده هستند و نمیتوان آنها را نادیده گرفت
من عاشق این بازی هستم، می تواند مهارت های من را آزمایش کند و من عاشق ترفندی هستم که این بازی به ما می دهد.
این سرگرم کننده است و باعث می شود گاهی اوقات خارج از چارچوب فکر کنید، اما سطح عقل سلیم را نیز حفظ می کنید
من با سایر بازبینان موافقم که تبلیغات برای یک تجربه دلپذیر بسیار زیاد است. حتی تبلیغات "قابل رد شدن" باعث می شود مدتی تماشا کنید تا دکمه پرش ظاهر شود، سپس با زدن دکمه رد شدن باید به مدت 5 ثانیه بعد از "پرش" تبلیغ به نام هر چیزی که در حال تبلیغ است نگاه کنید. اگر همچنان محصول را به من نشان میدهید، و من باید منتظر بمانم تا از آنجا خارج شوم، آگهی را "رد نکردم". من فقط مجبور شدم یک صفحه تبلیغات متفاوت را به من نشان دهید.
بد نیس:/
خوب نبود خیلی خیلی از مرحله ها کاملا مسخره بود
واقعا آزمایشی است اما تبلیغات بسیار زیاد.
تبلیغات بسیار زیاد، مایه شرمساری است که در واقع یک بازی سرگرم کننده است، اما تعداد زیادی از تبلیغات بسیار ناامید کننده است.
این یک بازی واقعا خوب برای به چالش کشیدن مغز شما است
زیاد تعریفی نیست
همان موضوعی که هر کس دیگری نظر می دهد - تبلیغات ثابت. 15 ثانیه پخش کنید و سپس یک تبلیغ غیرقابل رد شدن را به مدت 30 ثانیه تماشا کنید.
تبلیغ پشت آگهی. من می دانم که شما می توانید برای هیچ تبلیغاتی پول پرداخت کنید، اما به عنوان کسی که فقط می خواست یک لحظه بازی را قبل از خرید نسخه بدون تبلیغات امتحان کند، من را کاملاً معطل کرد و من آن را حذف نصب کردم.
بازی را دانلود کردم (بازی عالی btw) اما دارای تبلیغات بسیار جذابی است که خیلی دوست دارم از شر اضافه ها خلاص شوم اما نمی توانم توسط مشتری برنامه امضا کنم =/